News

Kastikkeet todelliselle Top Chefille

Sunnuntai, February 5, 2012

Kahdella Michelin-tähdellä palkittu keittiömestari Francis Cardeneau kokkaili Puljongin tehtaalla kastikkeita MASH-ravintoloihin.
Kahdella Michelin-tähdellä palkittu keittiömestari Francis Cardeneau kokkaili äskettäin Puljongin tehtaalla kastikkeita MASH-ravintoloihin.
 
Huippulaatua haettiin raaka-aineista lähtien. Esimerkiksi viherpippureiden piti olla etikkaliemessä liotettuja madagaskarilaisia.
– Keitimme Francisin kanssa demi-glacen, jonka pohjalta valmistimme hänen kehittämänsä pippuri-, punaviini- ja timjami-valkosipulikastikkeet, kertoo Puljongin kehitysjohtaja Timo Melto.
 
Mestarin tekemät tuotteet
 
Koe-erien jälkeen koitti totuuden hetki.
 
Puljongin kastikkeet olivat maultaan selkeämpiä, laadultaan parempia ja tuotantokustannuksiltaan edullisempia kuin MASH-ravintoloissa valmistetut – silti saman mestarin tekemiä.
 
Nyt Puljongin kastikkeita saa viidessä Cardeneaun luotsaamassa MASH-ravintolassa (Modern American Steak House). Tanskassa toimiva ketju on laajentumassa myös muualle Eurooppaan.