Ainekset:
1,2 kg naudan sisäfileetä
öljyä
kirkastettua voita
0,2 dl Puljonki Häränhäntä Jus
1 litra Stroganoffkastiketta
1,2 kg paprika-, sipuli-, sienipaistosta
150 g smetanaa
150 g suolakurkkukuutioita
0,5 dl hienonnettua persiljaa
Valmistus:
Grillaa puhdistettuun härän sisäfileeseen väri. Kypsennä sisäfilee matalassa lämmössä 54 asteiseksi sisälämpötilaltaan (90 asteinen uuni).
Anna lihan tasaantua noin 10 minuuttia huoneenlämmössä peitettynä liinoilla ja alumiinifoliolla.
Keitä lihan tasaantuessa 0,5 l Häränhäntä Jusia kasaan niin, että jäljellä on vain 0,2 dl. Lisää 2 tl suolaa ja 1 tl rouhittua
mustapippuria.
Napeeraa häränsisäfilee kuumalla pannulla Häränhäntä Jusilla ja
leikkaa liha annospaloiksi.
Kuumenna Stroganoffkastike ja nosta kastike lautaselle.
Lisää sisäfileen annospalat, paprika- sipuli paistosta, smetanaa
ja suolakurkkukuutiot. Koristele persiljalla ja tarjoile lohkoperunoiden
kera.