Pohjoismainen keittiö

Inspiroidu keittiömestareidemme suosikkiresepteistä Tanskasta, Ruotsista ja Suomesta. Takaamme hyvät makuelämykset! Voit ladata keittokirjan pdf-muodossa alla olevasta linkistä.

OSCAR Nordic – keittokirja

OSCAR Nordic – keittokirja on täynnä inspiraatiota sekä tanskalaisten, ruotsalaisten ja suomalaisten kokkiemme muisteluita ja ruokaohjeita. He ovat valinneet suosikkiruokaohjeensa, joihin he palaavat yhä uudelleen ja uudelleen. Nämä ruokalajit tuovat mieleen lapsuuden ja ulkona luonnossa saadut elämykset, jotka ovat vaikuttaneet heidän ammatinvalintaansa. Kun näitä ruokalajeja tarjotaan, ne herättävät aina ihastusta.

 

Löydä makuelämykset

Pohjoismainen keittiö on muuttunut viime vuosina. Muiden ruokakulttuurien vaikutuksista huolimatta pohjoismaisen ruokakulttuurin ydin on säilynyt lähes koskemattomana. Siksi alueelliset ja kansalliset gastronomiset perinteet ovat elpymässä. Maut ja ruoanvalmistustekniikat ovat kenties kehittyneet, mutta keskeisten elementtien juuret juontuvat entisaikojen keittiöön: savustettua ja suolattua lihaa ja kalaa, suolasilliä, metsämarjoja, villiyrttejä ja paikallisia hedelmiä.