Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Blanquette
10
Annosta
Tulosta
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
1l
Puljonki® Signature Porsas Fond
3 kpl maustepippuria
5 kpl valkopippuria
15 g maissitärkkelystä
1 kpl kananmuna
2 kpl keltuaisia
2 rkl ranskankermaa
200 g pehmeää suolatonta voita
1/2 sitruunan mehu
Valmistusohje
Keitä ja haihduta
Puljonki® Signature Porsas Fond
yhdessä mauste- ja valkopippureiden kanssa niin, että vain puolet on jäljellä.
Suurusta fondi maissitärkkelyksellä.
Siivilöi fondi.
Laita kananmuna, keltuaiset ja ranskankerma tehosekoittimeen.
Lisää seokseen kuuma porsasfondi koko ajan sekoittaen.
Lisää huoneenlämpöinen voi.
Tämän jälkeen kastike ei saa kiehua, pidetään vain lämpöisenä, koska se voi leikata ja erottua
Resepteissä käytetyt tuotteet
Puljonki® Signature Porsas Fond
1 l tetra
Näytä tuotetiedot