Blanquette

  • 10 annosta

Resepti

Ainekset

  • 1l Puljonki Signature Porsasfondi
  • 3 kpl maustepippuria
  • 5 kpl valkopippuria
  • 15 g maissitärkkelystä
  • 1 kpl kananmuna
  • 2 kpl keltuaisia
  • 2 rkl ranskankermaa
  • 200 g pehmeää suolatonta voita
  • 1/2 sitruunan mehu

Valmistusohje

  1. Keitä ja haihduta porsasfondia yhdessä mauste- ja valkopippureiden kanssa niin, että vain puolet on jäljellä.
  2. Suurusta fondi maissitärkkelyksellä.
  3. Siivilöi fondi.
  4. Laita kananmuna, keltuaiset ja ranskankerma tehosekoittimeen.
  5. Lisää seokseen kuuma porsasfondi koko ajan sekoittaen.
  6. Lisää huoneenlämpöinen voi.
  7. Tämän jälkeen kastike ei saa kiehua, pidetään vain lämpöisenä, koska se voi leikata ja erottua