
Resepti
Ainekset
- 1l Puljonki Signature Porsasfondi
- 3 kpl maustepippuria
- 5 kpl valkopippuria
- 15 g maissitärkkelystä
- 1 kpl kananmuna
- 2 kpl keltuaisia
- 2 rkl ranskankermaa
- 200 g pehmeää suolatonta voita
- 1/2 sitruunan mehu
Valmistusohje
- Keitä ja haihduta porsasfondia yhdessä mauste- ja valkopippureiden kanssa niin, että vain puolet on jäljellä.
- Suurusta fondi maissitärkkelyksellä.
- Siivilöi fondi.
- Laita kananmuna, keltuaiset ja ranskankerma tehosekoittimeen.
- Lisää seokseen kuuma porsasfondi koko ajan sekoittaen.
- Lisää huoneenlämpöinen voi.
- Tämän jälkeen kastike ei saa kiehua, pidetään vain lämpöisenä, koska se voi leikata ja erottua