Naudanliha-nuudelikeitto

  • 10 annosta

Aasian Gazpacho

naudanliha-nuudelikeitto

 

Ainekset
2 l vettä
50 g OSCAR Paahdettu Lihaliemi, tahna
20 g OSCAR Sienifondi, tiiviste
20 g inkivääriä
2 chiliä
200 g siitakesieniä (voi korvata muilla sienillä)
1 kg naudanfileetä tai vastaavaa
500 g pinaattikiinankaalia
500 g munanuudeleita
2 limettiä koristeluun mustia seesaminsiemeniä
 
Valmistusohje
  1. Leikkaa naudanfilee pihveiksi, paista mediumiksi/raa’aksi ja jätä vetäytymään.
  2. Paista samalla pannulla inkivääri, chili ja siitakesienet.
  3. Kiehauta vesi, naudanliemitahna ja sienifonditiiviste. Lisää sienet, chili ja inkivääri joukkoon.
  4. Lisää keittoon neljään osaan leikatut pinaattikiinankaalit sekä munanuudelit ja anna kiehua 4 minuuttia.
  5. Annostele keitto syviin kulhoihin. Leikkaa pihvit ohuiksi viipaleiksi ja nosta keiton pinnalle. Ripottele koristeeksi mustia seesaminsiemeniä.