Ainekset:
1 litra vettä
15 g OSCAR Härkäfondi tiivistettä
20 g OSCAR Paahdettu Lihaliemi tahnaa
4 g katajanmarjoja
20 g maissitärkkelystä
1 dl kermaa
10 g soijaväriä
1,2 kg keitettyä naudanlihaa, kuutioina
1,5 kg perunaa, kuorittuna ja keitettynä
Valmistus:
1. Keitä vettä, OSCAR Härkäfondi tiivistettä ja OSCAR Lihaliemi tahnaa.
2. Sekoita maissitärkkelys pieneen määrään kylmää vettä ja lisää se sekoittaen liemeen.
3. Lisää kuohukerma ja soijaväri
4. Mausta suolalla ja pippurilla
5. Lisää murskatut katajanmarjat ja keitetyt naudanlihakuutiot.
6. Keitä kypsäksi ja tarjoile keitettyjen perunoiden sekä vihannesten kera.