Herkulliset kalaruoat

Kampelan fileet ja hummerikastiketta
  • 10 annosta

Kampelan fileet ja Hummeri majoneesi

Ainekset
2 dl vettä
1 dl valkoviiniä
30 g Oscar Kalafondi tiivistettä
25 g sitruunamehua
1,5 kg kampelan fileitä (10 kpl.)
suolaa ja pippuria
 
Hummerimajoneesi
100 g majoneesia
50 g smetanaa 18 %
25 g OSCAR Hummerifondi tiivistettä
25 g Worcestershire-kastiketta
25 g HP-kastiketta
3 g murskattua valkosipulia (1 kynsi)
50 g tomaattiketsuppia
suolaa ja pippuria
Valmistus
Keitä vesi, valkoviini ja Kalafondi, lisää sitruunan mehu ja hauduta kampelan fileitä liemessä noin 20–30 minuuttia.
Kala on parhaimmillaan kun kypsyys lämpötila noin 50 C astetta.
 
Sekoita kaikki hummerimajoneesin raaka-aineet keskenään, mausta suolalla ja pippurilla.
 
Tarjoiluehdotus
Asettele lautaselle rapeaa salaattia
jonka päälle kampelan fileitä. Lisää
hummerimajoneesia ja kirjolohen mätiä
sekä ruisleipä lastuja.