Perusemulsio
3 kpl pastöroitua valkuaista
0,5 tl suolaa
2 rkl tuoretta sitruunan mehua
3 dl kasvisöljyä
0,5 dl vettä
Valmistus:
Yhdistä valkuaiset, suola ja sitruunanmehu. Sekoita sauvasekoittimella noin minuutti.
Lisää öljyä pienissä erissä ja säädä vedellä emulsion paksuutta. Emulsio on rakenteeltaan majoneesia. Voit maustaa Emulsion erilaisilla fondeilla.
Fuusiokeittiö
Emulsio ja 40 g OSCAR Kanafondi tiivistettä ja vesikrassia.
Tarjoa lämminsavustetun makrillin, retiisin ja vesikrassin kera
Uusi Nordic
Emulsio ja 40 g OSCAR Kalafondi tiivistettä ja sitruunaa
Tarjoa sillin, rasvakalan mädin, keitetyn parsan, mallasleivän murun ja suolaheinän kera.
ITALIALAINEN ANTIPASTI
Emulsio ja 40 g OSCAR Sienifondi tiivistettä.
Tarjoa Italialaisten leikkeleiden ja marinoitujen sienien kera
Klassinen
Emulsio ja 40 g OSCAR Hummerifondi tiivistettä.
Tarjoa katkarapuvoileivän ja käsin kuorittujen katkarapujen, salaatin sydämen, valkoisen parsan, cruditè kasvisten, tillin ja sitruunan kera.
Aasialainen
Emulsio ja 40 g OSCAR Aasia fondi tiivistettä.
Tarjoile lohen ja täytettyjen minipaprikoiden sekä Puljongin Paahdetulla kanaliemellä glaseerattujen mangoldin lehtien kera.