Emulsio

OSCAR fonditiivisteillä syntyy herkulliset emulsiot.
  • 10 annosta

Perusemulsio

Perusemulsio on rakenteeltaan majoneesia

 

3 kpl pastöroitua valkuaista
0,5 tl suolaa
2 rkl tuoretta sitruunan mehua
3 dl kasvisöljyä
0,5 dl vettä
 
Valmistus:
Yhdistä valkuaiset, suola ja sitruunanmehu. Sekoita sauvasekoittimella noin minuutti.
Lisää öljyä pienissä erissä ja säädä vedellä emulsion paksuutta. Emulsio on rakenteeltaan majoneesia. Voit maustaa Emulsion erilaisilla fondeilla.

Fuusiokeittiö

 

Fuusiokeittiö

 
Emulsio ja 40 g OSCAR Kanafondi tiivistettä ja vesikrassia. 
Tarjoa lämminsavustetun makrillin, retiisin ja vesikrassin kera

 

Uusi Nordic

Rasvakalan mätiä

Emulsio ja 40 g OSCAR Kalafondi tiivistettä ja sitruunaa
Tarjoa sillin, rasvakalan mädin, keitetyn parsan, mallasleivän murun ja suolaheinän kera.

ITALIALAINEN ANTIPASTI

Italialainen antipasti

Emulsio ja 40 g OSCAR Sienifondi tiivistettä.
Tarjoa Italialaisten leikkeleiden ja marinoitujen sienien kera

Klassinen

Voileipää, katkarapua ja klassinen emulsio

Emulsio ja 40 g OSCAR Hummerifondi tiivistettä.
Tarjoa katkarapuvoileivän ja käsin kuorittujen katkarapujen, salaatin sydämen, valkoisen parsan, cruditè kasvisten, tillin ja sitruunan kera.

Aasialainen

Aasialainen emulsio lohelle

Emulsio ja 40 g OSCAR Aasia fondi tiivistettä.
Tarjoile lohen ja täytettyjen minipaprikoiden sekä Puljongin Paahdetulla kanaliemellä glaseerattujen mangoldin lehtien kera.