1/2 dl öljyä
200 g sipulia
3 valkosipulikynttä
200 g pekonia
100 g selleriä
1 tl jauhettuja korianterin siemeniä
1/2 tl jauhettua neilikkaa
4 tl paprikajauhetta
30 g tomaattipureeta
20 g punaviinietikkaa
2 dl punaviiniä
600 g naudan jauhelihaa
2 l Puljonki Luumutomaattikastiketta
5 dl Puljonki Classic Demi-Glace kastiketta
600 g Kidney papuja
Suolaa ja mustapippuria mausteeksi
Valmistus:
1. Freesaa sipuli, valkosipuli, porkkana ja selleri öljyssä
2. Lisää korianteri, neilikka ja tomaattipyree ja anna kuumeta kunnolla
3. Lisää etikka ja kuumenna kiehuvaksi, lisää sitten punaviini.
4. Lisää luumutomaattikastike ja demi–glace.
5. Paista naudan jauheliha kypsäksi pannulla.
Lisää se kastikkeen joukkoon.
5. Lisää pavut ja keitä noin 30 minuuttia haluttuun makuun ja rakenteeseen.