Béarnaise Classic

Classic Béarnaise on helppo maustaa omilla ideoilla. Käytä kastiketta gratinointiin, dippinä ja kuumennettuna grillatulle tai paistetulle lihalle, linnuille, riistalle, kalalle ja kasviksille. Kastike on gluteeniton ja laktoositon, eikä sisällä lisäaineita.
  • 10 annosta

Classic

bearnaise classic

 

Ainekset:
1l Puljonki Béarnaise Classic
20ml rakuunaetikkaa
10g hillottua rakuunaa
 
Valmistusohje:
Kuumenna béarnaisekastike miedolla lämmöllä ja mausta haluamallasi tavalla.

Keittiömestarin tapaan

bearnaisekastike keittiömestari

Ainekset:
1dl Puljonki Keittiömestarin punaviinikastiketta
1l Puljonki Béarnaise Classic
 
Valmistusohje:
Keitä punaviinikastiketta, kunnes kolmannes siitä on haihtunut. Sekoita béarnaisekastikkeen joukkoon.

Juuresbéarnaise

 

Ainekset:
500 g pakastettuja keittojuureksia
50 g voita
1 dl Puljonki Kasvislientä
½ dl vettä voita
1 l Puljonki Béarnaise Classic
 
Valmistusohje:
Höyrytä juurekset kannen alla fondin, voin ja veden seoksessa. Kun juurekset ovat al dente, nosta ne pois kattilasta ja keitä liemi siirappimaiseksi. Kääntele juuresten joukkoon. Soseuta juurekset béarnaisekastikkeen joukkoon ja mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla.

Tomaattibéarnaise

tomaattibearnaise

Ainekset:
1dl Puljonki Tomaattikastiketta
1l Puljonki Béarnaise Classic
 
Valmistusohje:
Sekoita kastikkeet ja mausta.