Business Reboot


COVID-19 on aiheuttanut ravintola-alalle suuria vaikeuksia. Me elintarvikkeiden toimittajat olemme olemassa ainoastaan ravintoloita varten. Nyt on meidän vuoromme auttaa ravintola-alan toimijoita – Business Rebootin avulla. Business Reboot auttaa liiketoiminnan uudelleen käynnistämisessä, jotta yrityksesi pääsee kriisistä ulos entistä vahvempana.
 


REBOOT Connect

Auta meitä ravintola-alan elvyttämisessä

REBOOT Connect on Facebook-ryhmä, joka tarjoaa yhteisen alustan kokeille ja ravintola-alan yrityksille kaikkialla Pohjolassa. Ryhmässä kokit voivat etsiä työtä ja yritykset uusia työntekijöitä.
 

Mitkä ovat REBOOT Connectin edut?

- Ajankohtainen ja ajantasainen ryhmä COVID-19-tilanteeseen
- Viisitoista pohjoismaista myyntiedustajaamme tekee päivässä yhteensä yli 100 asiakaskäyntiä ravintola-alan yrityksiin ja levittää samalla tietoa ryhmästä ja lisää ilmoitusten näkyvyyttä.
- Pohjoismainen sivu yhdistää työn tekijät ja tarjoajat eri maissa.
 

Reboot Connect Facebook Group

Tätä napsauttamalla pääset REBOOT Connect -sivulle
 REBOOT Camp

Innostavia live-esityksiä kokeille
 

REBOOT Camp tarjoaa maksuttomia live-esityksiä, joissa on mukana innostavia puhujavieraita eri puolilta alaa. He valottavat sitä, miten yksittäiset ravintola-alan yritykset ja kokit voivat voittaa COVID-19:n aiheuttamat hankaluudet ja jatkaa eteenpäin entistä vahvempina. Seuraamalla sivua saat tietoosi REBOOT Live Camp -lähetysten aikataulun.

REBOOT Creativity

Reboot Creativity: Annostarjoilu

Kun noutopöytä muuttuu annoksiksi tai family-style-tarjoiluksi

Reboot Creativity: Boost your staff

Lisää työntekijöiden hyvinvointia ja työtyytyväisyyttä keittiössä

Reboot Creativity: Talous

COVID-19:ään liittyvät taloudelliset tekijät