Uusivuosi OSCAR®in kansaa

Torstai, September 16, 2021

Inspiraatiota resepteihin, pikkunaposteltaviin ja maukkaisiin kastikkeisiin, jotka voi tarjoilla uudenvuoden menussa

Tervetuloa uuteenvuoden pöytään 

 

 

 

Uusi vuosi on jo kulman takana, ja olemme jälleen koonneet muutamia maukkaita reseptejä sinulle.
Tänä vuonna keskitymme kalamenuun, ja kuten aina, se on saanut inspiraationsa OSCAR®-laatuvalikoimasta.

 

 

Luovuus ei pidä taukoja!

Ota uusi vuosi vastaan reippaasti ja kokeile maukkaita uudenvuoden ruokaohjeitamme.
Reseptimme perustuvat tuttuun tapaan OSCAR®-laatutuotteisiin, jotka keskittyvät makuun ja ennen kaikkea käyttäjäystävällisyyteen.

 

 

 

 

 

Alla on uudenvuoden menuun sopivia kastikkeita

 

 

 

 

 

 

 

Tryffelikastike – sisältää konjakkia ja sieniä. Syvä ja intensiivinen maku. Maustettu salottisipulilla, konjakilla, tryffelisalsalla ja OSCAR®-fonditiivisteillä. Sopii sekä kasvis- että lihapohjaisille ruoille.
 

Punaviinikastike – Voimakas naudanlihafondista valmistettu punaviinikastike, joka on maustettu juureksilla, yrteillä ja OSCAR®-fonditiivisteillä. Täydellinen klassista uudenvuodenmenua varten.
 

Pippurikastike – Kermainen pippurikastike Madagaskarin ja fermentoidulla pippurilla sekä konjakilla ja maustettu OSCAR®-fonditiivisteillä. Sopii sekä kasvis- että lihapohjaisille ruoille.
 

Simpukkakastike – Valkoviinipohjainen, vaalea, ostereita sisältävä kermakastike. Maustettu ostereilla, kermalla, sitruunalla ja OSCAR®-fonditiivisteillä. Sopii erinomaisesti esimerkiksi höyrytetylle vaalealle kalalle.

 

 

 

Inspiraatiota ja vinkkejä marinointiin ja salaatinkastikkeiden maustamiseen

 

Marinointi

Voit marinoida kalaa ja äyriäisiä suoraan OSCAR®-fonditiivisteillä. Voit esimerkiksi sivellä turskan OSCAR® Savu Maku -mausteella tai suolatun lohen Aasialaisella fonditiivisteellä.
 

Kylmien kastikkeiden maustaminen
 

Mausta kylmät kastikkeet OSCAR®-fonditiivisteellä. Kokeile maustaa kerma OSCAR® Simpukkafonditiivisteellä ja tarjoile siivilöiden tilliöljyn kanssa esim. graavatun turskan lisukkeena.

Voit myös maustaa äyriäiskastikkeen esimerkiksi Hummerifonditiivisteellä ja tarjota äyriäiscocktailin tai rapucocktailin kanssa. 
Tai tarjoa ihanan kuohkeaksi vatkatun hummerivoin kanssa.

 

 

Vinaigrette ostereille
 

Käytä OSCAR-fonditiivisteitä vinaigretten maustamiseen esim. ostereille.

Kokeile ”Bloody Mary vinaigrettea”:

OSCAR®-kasvisfonditiivistettä, tomaattimehua, lehtiselleribrunoisea, tabascoa ja OSCAR® Premium Sitruunatahnaa.
 

Keittojen maustaminen
 

Käytä OSCAR-fonditiivistettä keittojen mausteena. Tarjoile OSCAR® Simpukkafonditiivisteellä maustettua clam chowder -keittoa. Tai kokeile tätä Hummer Bisquea OSCAR® Hummerifonditiivisteellä maustettuna: 
 

             Valmistusohje on täällä


 

 

 

 

Jälkiruoat ja pikkunaposteltavat uudenvuoden aterialle 



 Olemme koonneet tähän joitakin parhaita kotitekoisten jälkiruokien reseptejämme.

 

Kokeile esim. Vohveleita Iberian kinkun kanssa ja mausta vohvelitaikina OSCAR® Premium Fermentoidulla pippurilla  tai valmista klassinen tai moderni versio katkarapucocktailista ja mausta äyriäiskastike OSCAR® Hummerifonditiivisteellä.

 

Inspiroidu, kokeile reseptejä ja tarjoile herkullisia jälkiruokia tai pikkunaposteltavia.

 

Löydät ne täältä
 

Äyriäiskrutongit ja äyriäismajoneesi
 

Häränhäntälastut & sipulimousse
 

Simpukkakreemi

 


Hyvää uutta vuotta!