Vihreä tagine

Tämä on marokkolaistyylinen, vegaaninen pataruoka, jossa on keitettyjä pieniä perunoita, lehtimangoldia, oliiveja ja härkäpapuja
  • 10 Annosta

Resepti ja menettely

Ainesosat
 

Ekstraneitsytoliiviöljy

  • 1 kg pieniä perunoita
  • 3 isoa sipulia hienonnettuna
  • 8 salottisipulia hienonnettuna
  • 2 fenkolia hienonnettuna
  • 3 rkl juustokuminaa
  • 8 mustaa kardemummaa
  • 6 laakerinlehteä
  • 60 ml OSCAR® Paistettu Maku mauste
  • 2 l vettä
  • 400 g kuorittuja ja kuorimattomia härkäpapuja
  • 1 maustettu sitruuna kuutioina
  • 1 nippu paloiteltuja ja pestyjä hopeapenkkejä
  • 300 g vihreitä kivettömiä oliiveja
  • 2 sitruunan raastettu kuori ja mehu

Valmistus
 

  1. Paista perunoita isossa kattilassa kansi keskilämmöllä ekstraneitsytoliiviöljyssä kullanruskeiksi (noin 5 minuuttia).
     
  2. Lisää sipuli, salottisipuli, fenkoli, mausteet ja laakerinlehdet.
     
  3. Sekoita OSCAR® Demi Glace -tiiviste veteen mittakannussa ja kaada kattilaan.
     
  4. Kiehauta, anna kiehua hiljalleen, laita kansi päälle ja anna kiehua miedolla lämmöllä 20 minuutin ajan tai kunnes perunat ovat kypsiä.
     
  5. Lisää pavut, hillottu sitruuna, hopeajuuri ja anna kiehua vielä minuutin ajan, ennen kuin otat sen pois levyltä.
     
  6. Lisää oliivit, sitruunankuori ja mehu.

Kokin vinkit
 

  • Tarjoa couscousin kera.