Tryffelikastike

Tryffelikastike sisältää konjakkia ja sieniä. Syvä ja intensiivinen maku. Maustettu OSCAR®-fonditiivisteillä. Sopii kasvis- ja lihapohjaisille ruoille. Vegaaninen 1–1,2 litraa kastiketta

    RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

    Ainekset

    Valmistusohje

    1. Kuullota hienonnettu salottisipuli vähässä rasvassa ja lisää konjakki. Anna niiden redusoitua 50 %.
    2. Lisää sitten kaikki ainekset voita lukuun ottamatta ja suurusta. Kiehauta.
    3. Siivilöi ja sekoita tasaiseksi. 
    4. Sekoita voi joukkoon juuri ennen tarjoilua. Mausta suolalla ja pippurilla. 

    Vinkki: Tarjoile hillottujen tryffelien tai muunlaisten sienien kera, jotta kastikkeesta tulee koostumukseltaan hieman paksumpi.