Sokerisuolattu lohi

Kevyesti suolattu lohi OSCAR® Savu Maku -mausteen ja hovimestarinkastikkeen kanssa.
  • 10 Annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

Hovimestarin kastike:

  • 100 g makeaa sinappia
  • 25 g karkeaa sinappia
  • 30 ml OSCAR® Kasvisfonditiiviste
  • 50 g fariinisokeria
  • 25 ml valkoviinietikkaa 
  • 2 dl neutraalinmakuista öljyä 
  • tilliä

Valmistusohje

Lohi:

  1. Leikkaa lohi ja ripottele päälle suola- ja sokeriseosta. Marinoi 1 vuorokausi (mieluiten tyhjiöpussissa).
  2. Sivele päälle OSCAR® Savu Maku -maustetta juuri ennen tarjoilua ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. 

Vinkki: Voit paistaa lohen ja sivellä päälle OSCAR® Savu Maku -maustetta saadaksesi lämminsavulohen koostumuksen.  

Hovimestarin kastike:

  1. Sekoita kaikki ainekset yhteen maultaan neutraalin öljyn ja tillin kanssa.
  2. Lisää öljy ohuena nauhana, kun vatkaat/sekoitat massaa, jotta saat tasaisen kermaisen kastikkeen. Lisää halutessasi hienonnettua tuoretta tilliä juuri ennen tarjoilua.