Riistakastike

Fermentoitua pippuria ja puolukkaa sekä OSCAR® Riistafonditiivistettä, OSCAR® Demi Glace -tiivistettä ja OSCAR® Premium Fermentoitua pippuritahnaa. 1–1,2 litraa kastiketta

    RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

    Ainekset

    Valmistusohje

    1. Kiehauta kaikki ainekset yhdessä kerman ja tärkkelyksen kanssa.
    2. Anna fondin hautua/vetäytyä, jotta mausteet antavat makua, kuitenkin ilman se kiehuu kasaan.
    3. Lisää kerma ja sekoita, kunnes seos saa haluamasi koostumuksen.
    4. Mausta suolalla ja pippurilla ja halutessasi ginillä. Gini korostaa muun muassa katajanmarjan makua.

    Vinkki: Voit maustaa riistakastikkeen esim. sinihomejuustolla rasvaisuuden

    ja syvyyden lisäämiseksi tai kokeilla OSCAR® Sienifonditiivistettä,

    jos haluat voimakkaamman umamin.