Kala/äyriäiset

Matjessillimunakas

Matjessilli-perunamunakas joka on maustettu OSCAR® Kasvisfonditiivisteellä. Koristeena, mätiä, fenkolia, retiisiä ja tilliä. Tarjotaan tuorejuustokastikkeen kanssa.
  • 10 Annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

Peruna- ja kananmunapaistos:

Tuorejuustokreemi:

Koristeeksi:

  • 10 marinoitua sillipalaa 
  • 1 fenkoli, crudité  
  • 4 retiisiä, crudité
  • ¼ nippu tuoretta tilliä
  • 50 g mätiä

Valmistusohje

  1. Viipaloi perunat.
  2. Vatkaa kananmunat ja kerma. Lisää OSCAR® Kasvisfonditiiviste.
  3. Kaada seos voideltuun irtopohjavuokaan (Ø26 cm) ja paista noin 15–20 minuuttia 160 0C:ssa, kunnes kananmunaseos on vetäytynyt. Anna jäähtyä.
  4. Vatkaa ranskankerma, tuorejuusto ja OSCAR® Savu Maku keskenään. Mausta pippurilla.
  5. Koristele peruna- ja munapaistos sillillä, fenkolilla, retiiseillä, tillillä ja mädillä. Viimeistele tuorejuustokreemillä.