Liemikastike esimerkiksi porsaanlihalle

Esimerkiksi porsaanlihalle, joissa on OSCAR® Paistettu Maku -maustetta. 1–1,2 litraa kastiketta

    RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

    Ainekset

    • 8 dl vettä tai paistolientä esim. paistista (vaihtoehtoisesti voit käyttää Puljonki® Signature Porsasfondia)
    • 2 dl kermaa
    • 75 ml OSCAR® Paistettu Maku mauste 
    • 50 g punaherukkahyytelöä 
    • neilikoita ja laakerinlehtiä 
    • 60 g    voita
    • 60 g    jauhoa 
    • 1 dl    vettä
    • suolaa ja pippuria 

    Valmistusohje

    1. Kiehauta paistoliemi, kerma, OSCAR® Paistettu Maku ja mausteet yhdessä punaherukkahyytelön kanssa. Anna hautua, jotta mausteet antavat makua. 
    2. Paista jauhot ja voi. Lisää 1 dl vettä ja sen jälkeen siivilöity paistoliemi.
    3. Mausta suolalla ja pippurilla. 

    Vinkki: Valmista kastike Puljonki® Signature Kasvisliemestä, kun haluat kasvisversion.