Sous Vide

    Resepti

    Kokeile maustaa seuraavat lihat 2 prosentin tiivisteellä:
     

    Kun haluat voimakkaamman maun lihaan Sous Vide -menetelmää käyttäessäsi, voit lisätä OSCAR®-fonditiivistettä lihan tyhjiöpakkaamisen yhteydessä.

    Nyrkkisääntönä suosittelemme, että lisäät 2 % tiivistettä kokonaispainosta. Tämä tarkoittaa 1 kg lihaa = 20 g tiivistettä.

     

    Valmistus
     

    OSCAR® Paistoaromi -maustetta paistille (nahaton, luiden kanssa).

    • Kypsennä 2 kg - 54 °C, 10 tuntia

    OSCAR® Ankkafonditiiviste ankanrinnalle.

    • Ankanrinta - 62 °C, 3 tuntia

    OSCAR® Vegaaninen kananmakuinen mauste kalkkunalle

    • Kalkkuna-cuvette 1,5 kg. - 62 °C, 3 tuntia

    OSCAR® Riistafonditiiviste riistalle.

    • Hirvipaisti 1,5 kg - 58 °C, 4 tuntia

    OSCAR® Lihaliemitiiviste paahtopaistille

    • Paahtopaisti 1,5 kg - 55 °C, 8 tuntia